ShowArt.si

Predstavitev

ShowArt Company je prva slovenska plesno gledališka skupina, ki ponuja različnim agencijam, podjetjem in drugim naročnikom popolni paket plesno-gledaliških storitev. Priznani slovenski igralci in profesionalni plesalci pričarajo za potencialnega naročnika gledališko vzdušje,v katerem se prepletajo komedija, glasba, ples in petje.
Scenarij, plesno glasbeni stil, število izvajalcev, dolžino showa/predstave ipd. lahko priredimo po željah in zahtevah naročnika. Kulturno-zabavni program je primeren za najrazličnejše dogodke, prireditve, otvoritve in zabave saj s komičnostjo, atraktivnimi plesnimi koreografijami, raznolikimi stilno dodelanimi kostumi, v živo odpetimi glasbenimi točkami, popeljemo gledalce v svet zabave in kabareja.
Potencialni naročniki lahko izbirajo med že obstoječimi predstavami, katere si lahko podrobneje ogledate v rubriki Ponudba ali pa vam pripravimo različno tematsko obarvane programe, kjer scenarije pripravimo in jih popestrimo s kabarejsko energijo in teatralno prezenco. Gre za unikatne dogodke, ki so v celoti pripravljeni na željo naročnika (otvoritve poslovnih prostorov, novoletne in druge zabave ipd.).
Ponujamo pa vam tudi celotno organizacijo dogodka - priprava scenarija, izbor ekipe (voditelji, igralci, plesalci,...), tehnično osebje, po želji tudi kostumografija in scenografija.
Veselimo se sodelovanja z vami!
ShowArt
Kontakt: teaterg.cabaret@gmail.com