ShowArt.si
» ShowArt Cabaret «
SHOWART CABARET je moderni cabaret. Sestavljen je iz več glasbenih točk (repertoar glasbe je raznolik in živahen), dramskih nastopov (tipa stand up comedy) in atraktivnih koreografij. Možnih variacij showa je več. Lahko je poudarek na glasbenem delu nastopa, ki je seveda podprt s plesnimi točkami ali pa se glasbeno plesne točke prepletajo s humornimi teksti. Teksti so kratki in zabavni. Na željo naročnika, pa so lahko tudi tematski: glede na dogodek (Novo leto, otvoritve, predstavitve...) ali glede na prostor (casino, diskoteka...).
Če naročnik želi, je lahko del showa namenjen tudi sodelovanju, animaciji publike. Ta del nastopa se vedno prilagaja glede na razpoloženje gledalcev, je nevsiljiv, lahkoten in zabaven, s pravo mero okusa.
Show je kostumsko, vizualno, dramaturaško in glasbeno dodelan, bogat in raznolik.Veseli bomo vseh vaših predlogov in želja in jih poskusili vključiti v program.Če je želja naročnika, da večer vsebuje tudi protokolarni del (npr. nagovor direktorja...), ga lahko vključimo v program.

Nastopajoči:

Ekipa ShowArt (Tina G in plesalci)
Če naročnik želi, da je zasedba čim manjša, se lahko celoten show prav tako atraktivno in zanimivo izvede v manjaši, poljubni zasedbi.

Dolžina showa:

Dolžina nastopa se prilagaja na želje in potrebe naročnika (od 20-90 minut). Večer lahko razdelimo na več enot, oz. lahko nastope poljubno prilagajamo glede na razpoloženje gostov in ostali potek večera. Nastop lahko izvedemo tudi v enem kosu, skratka program je izjemno prilagodljiv in raznolik.

Tehnične in prostorske zahteve:

Za izvedbo potrebujemo ozvočenje s CD predvajalnikom, naglavni in/ali prenosni mikrofon in primeren garderobni prost za ekipo (za preoblačenje in make up).
Kontakt: teaterg.cabaret@gmail.com