ShowArt.si
» V.A.U. Cabaret «

V.A.U.Cabaret je 360° glasbeno-pevski-plesno-gledališki show, prepleten s stand up komedijo in interaktivnostjo. Vsestranska, atraktivna in unikatna predstava, ki je namenjena vsem, ki se radi v sproščeni družbi nasmejete in zabavate – skratka, se imate VAU.

 

V.A.U. poosebljamo skupina energičnih gledaliških ustvarjalcev, ki gleda enemu cilju naproti – zadovoljnemu in nasmejanemu gledalcu. Tina Gorenjak, Matjaž Javšnik, Anja Robida, Katja Šantl, Katja Lekan in Gregor Cesar združujemo pozitivne vibracije s kreativnimi idejami in rezultat z veseljem trosimo naokoli. Skupaj ali posamično.

 

V.A.U.CABARET NA POTI

 

Naši želji po vsesplošnem in vseevropskem zadovoljstvu, logično sledi tudi vsestranska programska ponudba V.A.U.ekipe, primerna za dogodke, kjer si želite pozitivnega ozračja.

 

Vsak dogodek ima svoj namen in sporočilo in je namenjen določenemu ciljnemu občinstvu. Njegovo sporočilo se zrcali v čutnem zaznavanju in dejanski izkušnji, na kar smo z VAU ekipo še posebno pozorni.

 

 

Prednost predstav je v zmožnosti prilagoditve v času trajanja in posameznih delih. Na lokacijah, kjer ni poskrbljeno za tehnično komponento, le-to priskrbimo mi.

 

Kontakt: teaterg.cabaret@gmail.com